SAST Väst – EXPO 20/10

SAST Väst firar av sin största satsning någonsin!

De erbjuder en minikonferens i Göteborg som vi hoppas att det finns något för alla. De har bokat fyra möteslokaler där vi kommer erbjuda ett fullspäckat schema som innehåller föreläsningar, verktygsdemos, open-space, tävlingar, övningar m.m.

Dessutom ställer massor med företag inom testbranschen ut i ett Expo, där marknaden visar vad de erbjuder när det gäller tjänster, verktyg, produkter osv. Det är också ett perfekt tillfälle att skapa nätverk och se vilka karriärmöjligheter som finns inom test och kvalitetssäkring. För Er som söker jobb så är detta en gyllene tillfälle att presentera Er för folk i branschen.

Vi erbjuder även en bar där det kommer ingå något att dricka i entrén (både alkohol/alkoholfritt). Det här kommer bli årets testfest i Göteborg ändå fram tills vi stänger kl23!

Läs mer och boka gratis: Meetup – SAST Väst

TestZonen är officiell community partner till detta event.

Kommentera