Test Out West

EuroSTAR kommer till Göteborg i November för första gången. I samband med detta så kommer TestZonen, SAST (Väst) och Passion 4 Test att anordna den största ideella testfesten på Göteborgsk mark någonsin. Eventet kommer vara öppet och gratis för alla och ämnar till att inspireras och nätverka i en härlig miljö. Den 4 November kl18 slår vi upp portarna.

Grundanledningen till evenemanget är att vi tycker det är jätteroligt att visa de ideella krafterna inom test i samband där många kommer att resa in till Göteborg, utan att glömma de som lokalt kommer att gå eller inte kan gå på EuroSTAR. Programmet är inte klart än, men bl.a. siktar vi på att ha en releasefest för TestZonen boken och få besök av några inspirationstalare av hög klass förutom att ha en riktig skoj kväll.

Lokalen är nära Svenska Mässan där EuroSTAR kommer härbärgera större delen av veckan. För Er som känner till Ert Göteborg så är det närmare bestämt Ullevi (stora) i deras lounge med utsikt över arenan.

Låter det skoj? Det blir det garanterat. Vi har begränsat med platser, så läs mer och boka Er plats på http://www.testoutwest.se

Vi ses på Ullevi i början av November!

 

About Bengt

Bengt Augustsson Delägare av QualityMinds AB. Grundare av TestAdvance AB. Grundare av TestZonen.se.Medlem i Styrelsen SAST Väst. Bengt började arbeta med kvalitetssäkring och test 1999 och är specialiserad på testledning,testverktyg, testverktygsutveckling samt testautomatisering.