Välkommen

Vi välkommnar dig till en site dedikerad till test och kvalitetssäkring på svenska. På den internationella arenan har det länge funnits bra ställen där ideer och synsätt har framförts och diskuterats i ett publikt forum. Nu gör vi något åt det även på den svenska arenan – TestZonen.se.

Vi kommer att använda oss av engelska termer såsom software testing, testdriven development etc men diskussionen förs på svenska, i ett svenskt perspektiv.

På ungefär tio år har branschat inte bara vuxit utan nästan bildats. Tusentals personer arbetar idag med kvalitet inom mjukvara och ser vi framåt i spåkulan så är det något som bara växer, tekniken avstannar inte utan fortsätter att växa och därmed kraven på att – det bara skall fungera.

Ny teknik, nya förutsättningar kräver nya ideer. Det är det som är förhoppningen att denna site skall föra ut och hjälpa till med.

Målet är att bli det självklara valet för att publicera sina ideer och synsätt samt bli referensstället för att lära sig mer inom ämnet.

Vill du publicera någon egen text så kontaktar du oss på info@testzonen.se. För mer information hur man publicerar återfinns här.

Välkomna!

About admin