SWELL – Krav och Test barometern

Välkommen att delta i Krav- och Testbarometern!

För fjärde året i rad genomför Qtema och SWELL en mätning av vad personer som verkar inom krav och/eller test anser om sina förutsättningar att göra ett bra jobb. Nu är du som är verksam inom krav- och/eller testområdena välkommen att säga ditt. Då får vi reda på hur ni tycker att de verksamheter ni verkar inom möter upp till era behov när det gäller bl a processer, organisationer, utbildning, tidsåtgång, verktyg, metoder etc inom krav och test. Dessutom kommer vi också att kunna utläsa trender eftersom vi genomför undersökningen för fjärde gången.

Resultatet av mätningen kommer att offentliggöras på vår webb i slutet av maj. Vi kommer också gärna och besöker er för att berätta vad undersökningen givit för resultat.

Klicka på länken för att komma till undersökningen. Den tar ca 5 minuter att fylla i och är anonym. Vi ber dig fylla i undersökningen senast den 31 mars.

Tack för att du medverkar och att du delar med dig av dina erfarenheter.

Använd nedanstående länk:

https://www.easyresearch.se/s.asp?WID=846726&Pwd=28872652

About Robert Feldt

Robert Feldt
Forskare Chalmers

Robert forskar på Chalmers inom Testning, V&V och Programvaruteknik. Han har utvecklat programvara sedan han var 7 år gammal och har jobbat professionellt sedan han var 15. Han brinner för att göra världen till en bättre plats med programvara!