Nyhetsbrev TestZonen 2012 #1

Testzonen Nyhetsbrev 2012 #1

Exklusiv konferens, eventkalender och forum på Linkedin

2011 var ett bra år för testzonen där vi “testzonens medlemmar och skribenter” har fått ut många bra och givande artiklar. Besökarna till testzonen ökar stadigt och vi satsar på att utveckla testzonen ytterligare under 2012. Vill du vara med och bidra med artiklar, blogga eller något annat intressant så kontakta då oss på info@testzonen.se

Konferens Testzonen2012 – Sista chansen

Ni har väl inte missat att Testzonen anordnar en konferens från fredag eftermiddag den 16 mars till lördag lunch den17 mars på Högbera gård? Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar så har du inte något inbokat den 16-17 mars så tycker vi att du ska passa på att delta. Konferensen är öppen för Testzonens skribenter så är du inte en skribent idag så passa då på att bli det.

Priset ligger på så lite som 3500 kr ex moms för helpension där middag, lunch, hotellrum och trevligt sällskap ingår. Förutom alla roliga och utmanande diskussioner och presentationer såklart.

Testzonen2012 är ingen “vanlig” konferens där vi har en rad talare som står och pratar i 45 min. Utan denna konferens kommer blanda presentationer, övningar och intressanta frågeställningar. Syftet är att skapa ett forum där Testzonens skribenter plus andra inbjudna ska få en möjlighet att nätverka och utbyta tankar och idéer.

Sedan kommer det bli många intressanta diskussioner på kvällen vid baren på högberga gård.

För mer info om evenemanget se http://www.testzonen2012.se. Det är först till kvarn som gäller på de fåtal platser som finns kvar.

Ny kalender med kurser, event och konferenser på Testzonen2012

För er som missat finns nu en kalender på Testzonens startsida en eventkalender. Där kan du filtrera på event, kurser och konferenser. Tanken är att det ska bli enklare att hitta intressanta event som berör test, krav, utveckling etc. Har ni tips på event som saknas så tveka inte att maila till oss (jagge@testzonen.se) på testzonen för mer information så ska vi se till att göra er nöjda.

Testzonen på Linkedin

Testzonen startade en grupp på Linkedin med stadigt ökande medlemar. Vi på testzonen övervägde om vi skulle skapa ett forum på Testzonens hemsida eller på en annan plattform (Facebook, Linkedin etc). Även om Linkedin kan kännas lite stelt så når vi ut till många inom vår bransch då de flesta har ett Linkedin konto. För att delta i diskussionerna, sök upp oss på Linkedin.

Vi ses på Testzonen2012

/Bengt, Jonas och Jagge på Testzonen.

Nyhetsbrevet #1 är sponsrat av KnowIT.

About admin