Konferensen med stort K

För ett par år sedan när jag var ute den där sena kvällen med Jonas som jag hade arbetat med ett tag på mitt dåvarande uppdrag, kom fram till att vi skulle starta den här shottaballongen som blev TestZonen, så har det alltid funnits funnits ideer på att låta skribenterna och en del av våra besökare träffas under ett något annorlunda koncept. Vi har fram tills nu inte haft tid och vi har tyckt och tycker också att de konferenser som SAST och Eurostar mfl anordnar är bra, men att det har funnits ett faktiskt behov att mötas, ta in feedback , men också låta alla träffas i det verkliga livet och inte bara under den digitala plattformen som heter TestZonen idag.

Och nu när vi får bestämma formerna och har möjligheterna tack vare Ert stöd och våra samarbetspartners att göra ett riktigt event, så slår vi på den stora trumman. Vi vill ge Er en upplevelse som vi själva aldrig har varit med om, en konferens eller ännu hellre ett möte mellan Sveriges duktigaste och trevligaste människor i branschen. Det är vårt grundval för TestZonen2012 som vi har gett konferensen som namn.

Jag kan tyvärr inte avslöja hela innehållet utan ni får helt enkelt få lite hintar på vår LinkedIn grupp, nyhetsbrev, sajten testzonen2012.se, twitter och här på huvudplattformen under loppets gång. Dock så kommer det genomgående temat vara att som deltagare så är man en del av showen och alla har en huvudroll, det innebär att det kommer vara få  regelrätta “prästen i kyrkan” föreläsningar utan vi kommer våga låta diskussioner flöda fram genom olika aktiviteter för deltagarna.

För att få optimalt ut av konferensen så har vi bokat rum till alla, för jag kan tänka mig att de häftigaste diskussionerna kommer sent på fredagskvällen, efter middagen och efter en dag av massor av nya ideer och perspektiv. Vi har därför också satt en begränsning på hur många deltagare som vi kan hantera för att få loss den här kraften, så det är verkligen först till kvarn. Som skribent har man förtur till biljetter, samt så kommer vi bjuda in ett antal deltagare som vi tycker är intressanta. Dessutom, så kommer vi ge möjlighet till ett antal biljetter för våra läsare där vi lottar helt enkelt vilka som får möjlighet att vara med.

Priset är löjligt lågt i sammanhanget och är satt med tanke på att ingen skall tacka nej pga priset. För 3500 kr (exkl moms) så ingår alltså hela konferensen, övernattning på Högberga gård som ligger på Lidingö med utsikt mot Söder och Gamla stan och helpension (frukost/lunch/middag). För att täcka kostnader så har vi tagit in ett antal samarbetspartners och grävt i vår egen kassa för att kunna hålla priset så här lågt. Det är en fördel när vi alla jobbar ideellt med både konferensen och TestZonen att vi inte behöver jaga pengar utan kan satsa på sånt som vi tycker utvecklar testbranschen bäst i Sverige.

Ett sätt att bli inbjuden är alltså att bli skribent om man inte redan är det och det är först till kvarn tills det är slutsålt.

Så får Er som vill komma så är det alltså dags att vara alert, inom kort skickas inbjudningarna ut till våra skribenter och de utvalda, sedan kommer möjligheten för alla.

För i mitten av mars så smäller det, och vi kommer göra allt i vår makt att göra detta till den mest annorlunda konferens som du någonsin har varit med om. En konferens som är utformad från hur vi skulle vilja ha det och där du får spela huvudroll. Kan det bli roligare?!

Välkommen!

ps. Anmälan går redan nu att göra på TestZonen2012.se ds.

About admin