Exklusiv konferens den 16-17 mars 2012

TestZonen kommer den 16-17 mars 2012 genomföra Sveriges exklusivaste och intessantaste konferens. Konferensen är endast öppen för TestZonens skribenter och speciellt inbjudna gäster. Konferensen kommer att hållas i Stockholmstrakten och sträcka sig ifrån fredag förmiddag till lördag förmiddag .Målet är att konferensen skall gå plus minus noll rent ekonomiskt och att kostanden för konferensen ska hållas till ett minimum för deltagarna (max 3000kr). Antalet platser kommer att vara begränsat till ca 35-50st.

Konferensen kommer snarare att vara ett aktivt möte där deltagarna utbyter erfarenheter, tankar och idéer med varandra. Spontana infall och presentationer uppmuntras under konferensen. Ett fåtal utvalda talare kommer det dock att vara på plats för att sparka igång diskussionerna. Några av dessa inspiratörer kommer att förbli överraskningar med några kommer att offentliggöras innan konferensens start.

Den första inspiratören vi offentliggör är Viktor Lazlo, Prolore. Viktor är nyss hemkommen efter att jobbat på Microsoft med tester av Windows 8. Viktor ansvarade för ett flertal testteam och hade Jeff Sutherland som mentor och personlig coach.  Under denna konferens kommer Viktor att fokusera på säkerhet och säkerhetstester.

Det går bra att redan nu anmäla sig till konferensen. Maila , namn, telefonnummer, faktureringsadress och TestZonen användarnamn till jonas@testzonen.se

Mera information kommer inom en snar framtid!

Om du är intresserad av att sponsra konferensen så hör av dig till info@testzonen.se för att få veta mera!

Konferensens sponsorer är:

_______________________________________________________________

 

About admin