Här är vinnarna – Vinn en Testbok!

Vid midnatt så gick tiden ut för att vara med i utlottningen av Ulfs bok. Så gör Er beredda, tänker er trumvirvlarana och fanfarerna, kuvertet sprättas. De som hade lyckan med sig i denna utlottning ärrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

 Författare: Jaime Gomez

Kommentar: Leif Bälter

Registrerad användare: Linda Hoff (som även lagt kommentar men vann lottningen i denna kategori)

Jag ber vinnarna att maila sin postadress till jonas@testzonen.se inom 2 veckor så kommer boken på posten hem till Er. Om Ni redan har boken så kan ni naturligtvis välja att låta den vara med i en ny utlottning här på TestZonen eller så skickar vi den till en av Er önskad mottagare.

 Vi på TestZonen tackar Konsultbolaget1 för att de skänker böckerna till denna utlottning.

 Vi kan redan nu avslöja att det inom kort kommer bli utlottning av flera krav och test böcker här på TestZonen.

Tävligen nedan är avslutad:

Nu har du chansen att vinna Ulf Erikssons bok ”Test och kvalitetssäkring av IT-system”. Allt du behöver göra är att vara aktiv på TestZonen, allra störst changs att vinna har du om du hjälper till att höja testkunskapen i Sverige genom att bidra med en artikel eller en kommentar.

Ett exemplar lottas ut bland samtliga registrerade medlemmar den 12/10.
Ett exemplar lottas ut bland de som har kommenterat minst en artikel innan den 12/10.
Ett exemplar lottas ut bland de som har bidragit med minst en artikel innan den 12/10.

Vinnarna kommer att meddelas publiceras här på TestZonen den 13/10.

Böckerna är skänkta av Konsultbolag1.

Test och kvalitetssäkring av IT-systemtest_och_kvalitet_2_small
Författare: Ulf Eriksson

Boken fokuserar på att lära ut praktiskt användbara tekniker, arbetssätt och verktyg för testning. Den innehåller många checklistor, mallar och exempeldokument som du kan börja använda på en gång eller ha som grund när du tar fram egna dokument. 

Boken vänder sig till alla som är inblandade i testning av IT-system, exempelvis testledare och testare, systemutvecklare, beställare och studenter vid universitet och högskolor.

Alla är medvetna om de konsekvenser som kan drabba ett företag vars IT-system har bristande kvalitet. Ofta är dålig kvalitet förknippat med höga kostnader, förseningar samt missnöjda kunder och användare. Med noggrant planerade tester kommer flera fel att hittas tidigare. Detta leder till sänkta kostnader och till att tidplan och budget kan hållas. Det blir också billigare att förvalta systemet.

About admin