TestZonen informerar Maj

Hej!

För Er som har hängt med ett tag så var nog maj den månad med bäst drag hittills i våran historia.

Bloggar:

Vi kunde stolt presentera samarbetet med Tore Testledare som ny bloggare. Förutom Tore så har Jaganneth kört gasen i botten med ett antal tänkvärda inlägg. Vill du blogga? Hör av dig!

Kvartalskribent:

Vi hade tänkt från början 10 platser i programmet, men det var många som var sugna så resultatet blev att vi kan visa upp nästan det dubbla antalet skribenter. Det innebär att vi kommer vara inom kort närmare 40(!) skribenter på portalen. Kul att så många vill vara med och synas! Det här bygger Sveriges och en av världens bästa kunskapsbank inom test.

Skribent:

För den som vill vara med och skriva så går det bra att bli vanlig skribent också. Hör av Er till oss så berättar vi mer!

Events, kurser, konferenser:

Hjälp oss att berätta om just dina events osv. Vi får in mycket av det som händer i Sverige och utanför, men med din hjälp så kan vi vara än mer heltäckande och hjälpa alla oss som törstar efter information.

Artiklar:

Sedan förra nyhetsbrevet så har vi haft massor med bra artiklar.

Glöm inte att kommentera eller att ge positiv feedback till våra skribenter.

Twitter:

Vi har integrerat twitterflödet med taggen #TestZonen. Så skriver ni något om testzonen eller liknande i Twitter – använd denna tag!

Kommentarer:

För att främja kommentarer på portalen så har vi släppt på moderingen en gnutta. Om man har fått en godkänd kommenter på sitt konto så är man sedan moderingsfri. Vi har valt denna regel för att få bort spam. Nu finns det inga hinder för att diskutera!

Medlemmar:

Förutom att trafiken till portalen har ökat markant sedan vi satte full fart så har också antalet medlemmar ökat med en trevlig hastighet. Vi blir fler och fler som vill vara med och påverka vår kompetens inom ämnet.

Spread the word:

Berätta för Era kollegor och vänner i branschen att de såklart ska vara medlemmar – its free!!

Bengt Augustsson  & Jonas Hermansson
info@testzonen.se
http://www.testzonen.se

About Bengt

Bengt Augustsson Delägare av QualityMinds AB. Grundare av TestAdvance AB. Grundare av TestZonen.se.Medlem i Styrelsen SAST Väst. Bengt började arbeta med kvalitetssäkring och test 1999 och är specialiserad på testledning,testverktyg, testverktygsutveckling samt testautomatisering.