Tjena Testzonens läsare! Jagge is in the Testzone

Äntligen måste jag få säga, riktigt kul att testzonen utvecklas och inför en blogfunktion.

Jag tänker inte lägga ner för mycket tid på att beskriva vem jag är och vad jag gör utan skulle ni vara nyfikna kan ni läsa det på linkedin.com/in/jagge eller på twitter där jag heter jaggeman.

Jag kommer främst skriva om allt som faller mig in, det som jag tror är intressant och det som jag tycker är viktigt. Aa just ja, det kommer vara en koppling till test och kvalitetssäkring.

Jag kommer koppla mycket av det jag skriver till hur människan fungera, gruppdynamik, socialpsykologi, kommunikation, kompetens, metoder, processer… ja en hel del saker helt enkelt.

En del saker som jag skriver kanske kommer göra några läsare upprörda andra fundersamma och några glada. Det viktigaste är att det skapas någon form av känsla och att ni läsare får ut något av blogen, självklart är det helt okay att kritisera det jag skriver men jag är framförallt ute efter att diskutera och debattera runt inläggen på testzonen.

Trevlig läsning

/Jagge

About Jagge

IT - Konsult hos Claremont – Partner, styrelseledamot och bloggare på TestZonen - Styrelseledamot i SAST - Utbildare för Röda korset For more information contact me on linkedin.com/in/jagge