Nu startar TestZonen med bloggar

Äntligen kan vi erbjuda Er läsare ett antal bloggare som kommer bevaka, utveckla, diskutera eller bara ge sina personliga funderingar om vad som händer i ämnet eller i sitt eget arbetsliv. Bloggformen är mer personlig, mindre formell än att publicera en artikel. Textlängd, språk och allt annat är mer lösläppt än vanligt. Vi släpper fram våra bloggare i rampljuset.

Vi samarbetar med bl.a. James Bach, som kommer att synas på våran sida framöver med delar från sin egen blogg på Satisfice.com. Vi arbetar också på att få ett par andra internationella stjärnor att synas här på TestZonen. Låt oss se vad som händer framöver.

För min del så kommer jag skriva om allsköns saker. Så låt oss se vart det tar vägen. Samma sak med funktionaliteten, jag har själv skrivit koden och den kommer redan inom kort bli uppdaterad med bättre layout osv. Häng med!

Nu kör vi. Jag kommer låta våra bloggare introducera sig själva. Game on!

About Bengt

Bengt Augustsson Delägare av QualityMinds AB. Grundare av TestAdvance AB. Grundare av TestZonen.se.Medlem i Styrelsen SAST Väst. Bengt började arbeta med kvalitetssäkring och test 1999 och är specialiserad på testledning,testverktyg, testverktygsutveckling samt testautomatisering.