Redaktionen

TestZonen består idag av följande redaktionella personer:

Bengt Augustsson

bengt
38 år
14+ års erfarenhet av software testing
Konsult hos QualityMinds AB

Bengt började arbeta med kvalitetsäkring inom inbyggda system och fortsatte med ren mjukvarutestning och ledning. Han har arbetat som testare, testledare, testprocess och testverktygsutvecklare.

Bengt använder sig gärna av automatisering och intresset ligger för hur man kan göra rutiner och processer snabbare och effektivare.

bengt@testzonen.se

Jagannath Tammeleht

IT – Konsult på Ontrax
Styrelseledamot i SASTTestzonen
Utbildare för Röda Korset

Jagannath arbetar med kvalitetssäkring med fokus på processer och tekniker med inslag av det agila synsättet. Jagannath har arbetat som testledare, projektledare, utbildare, coach och förändringsledare.

Jonas Hermansson

DSC00053-1 Jonas Hermansson300300

 

 

 

Arbetat med test och kvalitetssäkring sedan 94
VD, Krav och Testnörd på Inceptive Stockholm
Grundare av TestZonen
Stryrelseledamot i SAST och Svenska DSDM konsortiet

Jonas började arbeta med kvalitetsäkring och test 1994 och är specialiserad på testorganisation, testprocess och testverktyg. Han har arbetat som testledare, testchef, testautomatiserare, lärare och mentor samt med krav och verktygsupphandling.

Jonas har en bakgrund inom systemutveckling och bedriver ett aktivt engagemang inom Agil utveckling genom en styrelseplats i DSDM Sverige och arrangör av konferensen Agil i Sverige. Jonas är en flitig anlitad talare inom krav och test.

jonas@testzonen.se

Jasmine Axblom

Jasmine Axblom

 

 

 

 

Jasmine har flera års erfarenhet inom test, testledning och kvalitetssäkring av mjukvara. Processutveckling och agila tekniker ligger henne extra varmt om hjärtat. Hon jobbar för närvarande som QA Enginner på Spotify i Göteborg. Förutom Testzonen är hon engagerad i SAST Västs styrelse.

jasmine@testzonen.se

 

 

About the Author