SAST Västs 10-årsjubileum den 25/9 på Världskulturmuséet i Göteborg

För ca 10 år sedan togs de första spadtagen till SAST Väst. Under dessa tio år har SAST Väst kommit att bli en välkommet inslag för alla testintresserade i Göteborg med omnejd. Många inspirerande möten har hållits, kontakter har knutits och intressanta ämnen har avhandlats. Förmiddagsmötena fyra gånger per år var länge givna, och de senaste åren har SAST Väst även erbjudit lunchmöten och kvällsmöten, ibland kombinerade med afterwork efteråt.

Sast Väst 10-årsjubileum kommer att firas med ett kvällsmöte på Värlskulturmuséet kvällen den 25:e september. Så om ni har vägarna förbi Göteborg och vill mingla med andra testintresserade, tveka inte att boka in er på detta event. Detta kvällsmöte är som alla andra SAST Väst-tillställningar gratis tack vare samarbetspartners och sponsorer.

Läs mer om eventet här:  http://www.sastwest.se/

Boka in dig via SAST Västs meetup-grupp, under eventet “SAST Väst Q3 – 10 årsjubileumet”:  http://www.meetup.com/SAST-Vast/events/189420822/

About Jasmine

Test, krav och testledningsintresserad QA på Spotify som brinner för agila metoder som är anpassade efter organisationen och gruppens medlemmar. Mindre byråkrati, mer kommunikation och flexibilitet gör att man kan få ut rätt produkt i rätt tid. Inspireras av kollegor som brinner för sitt jobb. Tillsammans kan vi utveckla och förbättra morgondagens system.