En kreativ mötesplats för erfarenhetsutbyte där nya idéer föds

Vad händer om man samlar drygt 60 av Sveriges mest drivna inom testbranchen och kryddar med ett fartfyllt och mångsidigt schema där alla deltagare står i fokus på övningarna? Toppa med många gemytliga tillfällen som bjuder in till samtal och mingel och resultatet är två dagar som bjuder på en mix av erfarenheter, visioner och diskussioner. En grogrund för idéer som luftas och korsbefruktas. En kreativ miljö där nya visioner föds.

Under den gångna helgen har vi varit ett gäng som haft nöjet att delta på Sveriges mest interaktiva konferens inom test på Högberga gård utanför Stockholm. Förutom några tal och kortare spontana tal har övningarna och diskussionerna stått i fokus. Var och en av årets deltagare bidrog till att forma konferensen. Det jag tror att många med mig kommer att ta med sig från Testzonen 2013 är nya intryck, insikter och inspiration. Efter denna energiboost tar vi oss åter an vardagens testäventyr.

Självklart är Testzonen så mycket mer än de årliga konferenserna. Och målsättningen är att samma utbyte av idéer ska flöda i våra kanaler testzonen.se och i LinkedIngruppen, liksom på de mindre meetupsen under resten av året. De här forumen blir vad alla medlemmar gör dem till. Vare sig det är genom att starta eller delta i diskussioner, skriva artiklar eller genom att delta på våra meetups. Så ta chansen att dela med dig av dina erfarenheter och ta del av de erfarenheter som kollegor inom testbranchen i hela landet delar med sig. Testzonen är alla vår mötesplats och vi bidrar alla till att göra den till ett aktuellt och levande forum för utbyte av idéer med fokus på test.

About Jasmine

Test, krav och testledningsintresserad QA på Spotify som brinner för agila metoder som är anpassade efter organisationen och gruppens medlemmar. Mindre byråkrati, mer kommunikation och flexibilitet gör att man kan få ut rätt produkt i rätt tid. Inspireras av kollegor som brinner för sitt jobb. Tillsammans kan vi utveckla och förbättra morgondagens system.