Ny TestZonen-medarbetare

Hej

Jag heter Jasmine och är sedan några månader tillbaka engagerad i Testzonens styrelse. Efter ingenjörsstudierna på Chalmers har jag jobbat med test och testledning i ca fem år som konsult och brinner för agila metoder, processutveckling och agil test. Geografiskt har jag jobbat i Göteborg och haft uppdrag inom olika brancher, mestadels inom fordonsindustrin och telecom. Privat är jag gift med David – som jobbar som IT-konsult (utvecklare), gillar träning, matlagning, inredning m.m. och har bidragit till att höja vegetarian-procenten i Testzonens styrelse till 50%.

Jag ser såväl Testzonen som vår LinkedIn-grupp, våra meetups, och andra kanaler som ypperliga sätt att nätverka med andra kollegor inom branchen över geografiska gränser och bolagsgränser. Våra meetups i november månad var väldigt välbesökta och det var alla medverkandes engagemang och attityd som gjorde dessa event till sådana succéer. Närmast i pipen ligger arbetet med TZ2013 i mars, något jag verkligen ser fram emot samt såklart ett helt nytt Testzonen-år och testår 2013 med allt vad det innebär. Ser fram emot många givande diskussioner på våra forum, våra meetups och varför inte på TZ2013 för er som är anmälda. Glöm inte bort vårt twitterkonto @Testzonen eller att du kan twittra Testzonen-relaterade inlägg med hashtagen #Testzonen.

God Jul och Gott Nytt testår på er!

 

About Jasmine

Test, krav och testledningsintresserad QA på Spotify som brinner för agila metoder som är anpassade efter organisationen och gruppens medlemmar. Mindre byråkrati, mer kommunikation och flexibilitet gör att man kan få ut rätt produkt i rätt tid. Inspireras av kollegor som brinner för sitt jobb. Tillsammans kan vi utveckla och förbättra morgondagens system.