Reflektioner från SAST Q3: Testning med verktygsstöd

SAST Q3 har precis genomförts och de flesta verkade nöjda även om vi alltid kan bli bättre. Det roligaste brukar vara möjligheterna att träffa kollegor och mingla.

Fyra snabba reflektioner från Q3:

Peter Lind: Bra och intressant om Ruby, Cucumber och mycket mer.

Marcus Hammarberg: Bra dragning om Kanban även om det inte var något nytt så var det grymt roligt, proffsigt och intressant.

Jonas Hermansson: Brukar vara bra och levererade återigen trots ett pressat tidschema mer kurs parallellt. Men vad har hänt med hans bilder? Var väldigt städat idag.

Ruben Gonzales: Dagen avslutades med Ruben Gonzalez som var inspirationsföreläsare. Även om det var två timmar och ibland lite mycket amerikanskt över det hela var det otroligt intressant och jag missade inte en sekund. Förutom när jag var tvungen att springa på muggen.

Detta är endast min andra konferens som jag är med på som styrelseledamot inom SAST och man lär sig alltid något nytt runt planering. Q4: Testning ur ett användarperspektiv som går utav den 17 november kommer bli väldigt intressant och där kommer jag ha en större roll i planeringen. Så missa inte detta möte. Har ni funderingar eller idéer så tveka inte på att kontakta oss i styrelsen. En tredjedel av platserna är redan bokade så vänta inte med att anmäla er till 2011 år sista Q-möte.

Missade ni Q3? Eller vill ni kanske se någon presentation igen? det går att göra HÄR

PS, bild och ljudkvalitén är tyvärr inte på topp och jag hoppas ni överlever.

About Jagge

IT - Konsult hos Claremont – Partner, styrelseledamot och bloggare på TestZonen - Styrelseledamot i SAST - Utbildare för Röda korset For more information contact me on linkedin.com/in/jagge