Vinnare av kursen “Affärsdriven testledare” är Azita!

Grattis! Vinnare i våran populära tävling är Azita Almasian som arbetar på Handelsbanken! Du har nu vunnit en plats på “Affärsdriven Testledare” kursen den 8-10 december. Grattis!

vinnare

________________________________________________________________________________________

 

Nu har DU chansen att vinna en plats på kursen “Affärsdriven Testledare” den 8-10 december. Allt du behöver göra är att vara registrerad på TestZonen samt skicka svaret på tävlingsfrågan till tavling@testzonen.se innan de 23/11 24:00.

fragaTävlingsfråga:
 
AddQ erbjuder kursen ISTQB Foundation i samarbete med ett annat bolag, vilket?
 
Ledtråd till frågan hittar du på www.addq.se.
———
——–
Om kursen blir inställd den 8-10 december så flyttas kursplatsen över till nästa schemalagda tillfälle.
Vi tackar AddQ för att de skänker en kursplats till TestZonens registrerade användare.
———–
________________________________________________________________________________________
——
Välkommen till “Affärsdriven Testledare” en utbildning hos AddQ den 8-10 December.
Anna Docherty, grundare av SAST är en av lärarna på kursen Affärsdriven testledare
Traditionell testledning drivs ofta ur ett tekniskt perspektiv. Affärsdriven testledning utgår från verksamhetens behov. Test ska göras mot definierade affärsnyttor.Krångligt? Ja, just därför har vi tagit fram den här kursen.
Affärsdriven testledning ställer krav på att du snabbt kan anpassa arbetet till förändrade förutsättningar, vilket i sin tur förutsätter flexibla metoder och verktyg. Syftet är att få maximal utdelning för minsta möjliga arbetsinsats.Att leda testarbetet på ett effektivt sätt är vår utgångspunkt genom hela kursen. Vi lär dig se på test med nya ögon för att göra rätt saker vid rätt tillfälle. Fokus har lagts på prioritering, mätning och uppföljning som de främsta verktygen.Kursen tar också upp din nya eller förändrade roll som testledare och hur det ger dig större möjlighet att påverka projektets resultat. Vi diskuterar hur du driver arbetet framåt och hur du återkopplar information från testerna till olika intressenter.Vi tar upp de mjuka aspekterna av att leda testarbetet. Vi diskuterar hur gruppdynamik och effektivt utnyttjande av befintliga resurser påverkar resultatet, hur du som testledare kan jobba för att hantera och undvika konflikter och hur du med hjälp av ditt team kan klara ditt åtagande. Vi tar upp flera vanliga problem som testledare kan ställas inför och hur dessa kan hanteras.
MÅLGRUPP
Kursen riktar sig till dig som arbetar som testledare, testare eller kanske som projektledare och har jobbat med test i minst tre års tid
PRIS
12950 kr exkl. moms
DATUM & TID
Den 8-10 December 2009. Vi börjar 09.00 och slutar 16.30 varje dag
PLATS
Lokaler: Kista Entré, Knarrarnäsgatan 7, KISTA

Kommentera