Ny tävling, skriv en bästsäljare och vinn!

TestZonen är glada och stolta att kunna erbjuda Er ännu fler chanser att vinna testböcker. Från och med november 2009, kommer vi att tävla ut ett exemplar av Torbjörn Rybers bok ”Testdesign för programvara : Så tar du fram bra testfall” till den mest lästa artikeln på TestZonen.se. Det är antalet visningar under den senaste kalender månaden som räknas. Samma artikel kan endast vinna priset en gång.

Vi kommer dessutom att tävla ut ett exemplar av den engelska versionen av samma bok ” Essential Software Test Design” per månad. Vad denna tävling går ut på, kommer att skifta från månad till månad. För november så tillfaller boken författaren till den under november mest kommenterande artikeln.

TestZonen tackar Torbjörn Ryber, som skänkt priserna i denna tävling.

Testdesign_webb2

cover2

Testdesign för programvara : Så tar du fram bra testfall

Torbjörn Ryber

Testdesign är en hett efterlängtad handbok på svenska om testdesign av Torbjörn Ryber som är civilingenjör i datateknik och arbetar sedan 1995 med kravhantering och test vid utveckling av datasystem.

Ur Testdesign för programvara:

* Vad är test?

* Testdesigntekniker för data, flöden, processer, regelverk med mera

* Enkel process för testdesign

* Det senaste om utforskande testning av James Bach

Testdesign för programvara handlar om att förenkla en komplicerad verklighet till hanterbara modeller och utifrån dessa välja rätt testfall.

Testdesign av programvara vänder sig främst till dig som arbetar med någon form av test eller utveckling av system där programvara finns med.

Bra test av programvara är nödvändigt i en verklighet där systemen förväntas fungera utan avbrott 24 timmar om dygnet. Och det viktigaste för att lyckas med test är bra testdesign. Det spelar ingen roll hur bra arbetsprocesser eller hur snygga dokument och planer du har om testfallen inte håller måttet. Testdesign för programvara ger dig kunskapen och verktygen för att bygga bra testfall.

About admin