Nyhetsbrev höst 2013

– Bok, Test Out West, Skribentprogram & TZ14 m.m.

Info

Hösten har kommit och minnena från vår lyckade konferens i våras TZ13 börjar sakta sakta tyna bort. I Stockholm genomfördes ett TestZonen mingel innan sommaren med bubbel i glasen. När det gäller hemsidan så håller vi på att göra om den, del för del. Framöver så har vi en hel del roliga saker att se fram emot. Vi håller just nu på att göra de sista rycken i vår första bok där över 25 författare från hela Sverige är med och skriver, mer om det lite senare i detta brev. Vi har EuroSTAR som kommer till Sverige igen, denna gång till Göteborg. TestZonens medlemmar har 10% rabatt genom vårt samarbete med dem, nyttja gärna det för Er som ännu inte har bokat en plats. Som en sorts kick-off så anordnar vi ett stort kvällsevent på måndagen 4/11 i Göteborg som vi kallar Test Out West.

 

Bok – ”FelFelFel – Erfarenheter från Test Sverige”

TestZonen blir bok. Vi håller precis på att sammanställa den och vi hela 30 skribenter som presenterar sina erfarenheter. Boken är planerad att försläppas på Test Out West och kommer att finnas till försäljning från förlag och bokhandel. Vi ser verkligen framemot att sprida TestZonens budskap i fler kanaler. Tack alla som har ställt upp att skriva och stödja detta projekt. För mer information om boken – läs mer på vår specialsite – www.felfelfel.se

 

Test Out West  4/11 Göteborg

EuroSTAR kommer till Göteborg v45. Måndagen den 4/11 presenterar TestZonen, SAST Väst och Passion 4 Test det största ideella testeventet i Göteborg någonsin. Vi har abonnerat Ullevi Lounge och eventet är gratis och tillgängligt för både folk som skall på EuroSTAR och de som inte skall. Vi kommer ha ett antal inspirationstalare på scen innan det stora minglet börjar. Eventet är internationellt och tal osv kommer vara på Engelska. För mer information om agenda och att boka sig en plats, kolla in vår alldeles speciella eventsajt – www.testoutwest.se.

Var god tag plats, för vi har bara 200 plåtar! För Er som är extra intresserade av boken vi så kommer vi att presentera boken redan på Test Out West.

 

TZ14

TZ13 genomfördes i Mars med en stor del av Sveriges testelit på plats i dagarna två. Frågorna har haglat till oss, kommer ni att göra TZ14 och vad kommer det innehålla är några av de mer frekventa frågeställningarna. Svaret på första frågan är ett rungande ja! Vi har hyrt Högberga Gård på Lidingö där vi har vi varit sedan start. Nästa år firar TestZonen 5-årsjubileum, så vi kommer uppmärksamma detta i samband med eventet. Vill du vara säker på att få en inbjudan till någon av de 65 platserna som vi har tillförfogande? – Ställ upp som skribent!

För sponsorer så kan vi erbjuda paketerbjudande som är intressant. Hör av dig till info@testzonen.se eller läs mer på testzonen.se.

 

Nytt rekord – LinkedIN

Vi har nu över 1000 medlemmar i vår LinkedIN grupp. Den största i sitt slag i Sverige för test. Är du inte med i gemenskapen? Sök på gruppen TestZonen och gå med idag.

 

Bloggare

Testzonen.se får fortsatt fler läsare och besökare. För att få ett ännu bättre informationsflöde har Testzonen valt att utöka med fler bloggare, Testzonen kommer även säkerställa en stadig uppdatering på blogginläggen framöver. Är du intresserad av att blogga på testzonen så tveka inte att kontakta oss på info@testzonen.se för mer information.

 

Artiklar på Testzonen

Kärnan i Testzonen har varit och kommer vara alla artiklar som NI läsare och skribenter bidrar med. Utan detta engagemang så skulle aldrig testzonen överleva och vi är stolta att få vara ert forum i testsverige. Fortsätt att skriva in till oss och har du ännu inte skrivit en artikel, tveka då inte att göra det på info@testzonen.se

 

Skribentprogram

Förra skribentprogrammet slutade i att över tio skribenter fick ett valfritt presentkort på mellan 300 och 500 kr. Vi startar nu upp ett nytt skribentprogram som innebär att man sätter upp sig till att skriva 3 artiklar tills nästa höst. Vi kommer att erbjuda upp till 500kr i presentkort som tack för de som ställer upp att skriva för oss i detta program. Skribentprogrammet kommer att synas lite extra på sajten lite senare. Såklart du vill vara med och dela dina erfarenheter! Maila skribentprogram@testzonen.se för mer information eller läs på www.testzonen.se vad det gäller. Vi har begränsat med platser så hör av dig direkt!

 

Sponsorprogram

Vi släpper nu sponsorplatserna för 2013-2014 för TestZonen.se. Vi har spännande nya paket för Er som vill synas och stöjda Sveriges största sajt för Test. Bland annat kan man få ett mycket bra pris på att köpa plats på sajten, nyhetsbrev och TZ14. Förra året så supporterade över 20 olika företag våra olika evenemang och arrangemang. Hör av Er till info@testzonen.se för mer info.

 

Bli uppdaterad automatiskt

För Er som vill bli uppdaterade så fort det händer något på TestZonen av vikt så har vi ett RSS flöde implementerat sedan länge. Det finns en knapp uppe i högra hörnet på portalen som länkar dig till flödet. För Er som vill ha det enkelt så kommer länken här: http://www.testzonen.se/?feed=rss2

 

Regelbundet nyhetsbrev

Testzonen har som ambition att mer aktivt och frekvent skicka ut nyhetsbrev till våra medlemar. Vi kommer fylla på med vad som händer på Testzonen, konferenser, kurser, event, artiklar och mycket annat intressant. Skicka gärna in lästips för Testzonens nyhetsbrev till oss på info@testzonen.se. Vill du vara med och sponsra våra nyhetsbrev framöver? Kontakta då testzonen för med information.

Kommande händelser fram till December

Här listar vi de event/händelser och aktiviteter som finns på www.testzonen.se. Saknas det en aktivitet? Eller vill du vara med och sponsra Testzonens nyhetsbrev? Kontakta oss på info@testzonen.se

Oktober

15-17                  Sundsvall 42

November

4                           Test Out West (Göteborg) inkl. Pre-releaseparty för vår bok – FelFelFel

4-7                       EuroSTAR (Göteborg)

11                        SAST Q4 (Stockholm)

26                        SAST Väst Q4 (Göteborg)

 

//Bengt, Jagge, Jasmine & Jonas

About admin