Vinn en plats till Testing Forum 2013

Hej!

Nu har du som är testzonen medlem chansen att vinna en biljett till testing forum 2013! Det ända du behöver göra är att svar på antalet konferenser som genomförts med testzonen som partner. Maila dina kontaktuppgifter samt ditt svar till jonas@testzonen.se senast 23:59 ikväll (130820) för att delta i tävlingen.

Testing Forum`13
22-23 augusti, Bygget Konferens, Stockholm

 

Hur ska du möta upp morgondagens krav på modernare organisation, rollfördelning och förändrad arkitektur? Missa inte Testing forum som äger rum i Stockholm den 22-23 augusti. Dagarna kommer att bjuda på många spännande paneler och diskussioner på teman som är oerhört viktiga för dig som arbetar inom test.
Bland talarna finns:

Jonas Hermansson, TestZonen

Jan Plasberg, Director of Test, Skype Audio/Video, Microsoft

Anders Johansson, produktägare, eBay

Richard Torkar, docent, Chalmers och Göteborgs Universitet

Fia Stephansson Forsman, projektledare/testledare, Handelsbanken

Per Wahlqvist, Test Manager, Objektfabriken

Johan Åtting, Chief Quality Officer, Sectra Medical Systems

è Klicka här för att komma till programmet! www.talentumevents.se/testing

TestZonen medverkar som samarbetspartner på konferensen och som medlem kan vi erbjuda dig 20 % rabatt på ordinarie pris. Om du vill delta på endast konferensen anger du koden ”testzonen100” vid anmälan och om vill delta på både konferens och workshop anger du koden  ” testzonen150” vid anmälan. Mer information om hur du anmäler dig finns på www.talentumevents.se/testing

About Jonas

Jonas Hermansson VD, Krav och testnörd på Inceptive Stockholm Grundare av TestZonen.se. Tidigare medlem i Styrelsen SAST. Medlem i Styrelsen DSDM konsortiet. Jonas började arbeta med kvalitetssäkring och test 1994 och är specialiserad på testorganisation, testprocess och testverktyg. Han har bland annat arbetat som testledare, testchef, testautomatiserare, lärare och mentor samt med krav och verktygsupphandling.