Testzonen blir bok – Vad händer!

 

Testzonen blir bok!

Hör tid för lite mera information runt ”Testzonen blir bok”. Vi har nu ett 20tal författare och några till som är intresserade men inte riktigt har kommit till skott ännu. Vi har även 5 sponsorer vilket betyder att projektet kan bli av. Glädjande! De företag som hittills valt att sponsra boken är AddQ, System Verification, Claremont, Sogeti och Quality minds.

sponsorerLansering

Lanseringen av boken kommer att ske den 4/11 på ett stor event i Göteborg. Denna releasefest kommer att ske i samarbete med Eurostar och vi hoppas på ett par hundra besökare på samt några mycket namnkunniga talare.  Vi kommer även att ha ett event i

Stockholm för att lansera boken där, detta event blir i slutet av november. Eventuellt kommer det även att bli ett lanserings event i Malmö. Ett särtryck med ett par artiklar kommer att delas ut på konferensen Testing forum 2013 den 22/8 för att lansera boken. En sajt speciellt för boken kommer att lanseras i augusti.

Info till författare

De datum som gäller är av vi behöver ha era texter den 9/9 för att hinna sätta samman en bok och hinna trycka den. Om du ännu inte sagt definitivt ja till att medverka i boken så behöver vi veta detta innan den 12/8. Innan den 12/8 så behöver vi även en arbetstitel på din artikel. Denna titel kan sedan ändras fram till den 9/9. Artiklarna får vara hur långa eller korta som helst men vi rekommenderar en längd mellan 1000 och 5000 ord. Vi vill ha artiklarna i Word, html, txt eller pdf format. Bilder till artiklarna skall vara i jpeg eller png format och hålla hög upplösning.

Allt material som publiceras i boken ägs fortfarande av författaren, men testzonen har rätten att publicera texten i digitalt och tryckt form. Testzonen har även rätten att publicera texten i särtryck i syfte att marknadsföra boken och/eller testzonen.se.

Vi kommer även att behöva ett par högupplöst bilder av dig som författare. Bilderna skall vara i jpeg eller png format och vi behöver en bild i av ansiktet profil och en bild av ansiktet framifrån. Bilderna bör ha en upplösning på minst 1024*1024 pixlar.

Alla författare kommer att få ett ex av boken samt marknadsföras via testzonens alla kanaler. Boken kommer att kunna köpas via testzonen, samt beställas via bokhandlare m.m. Syftet med boken är inte att generera vinst så bokpriset kommer att hållas lågt. Ingen ekonomisk ersättning kommer att utgå till författarna i boken.

Fler sponsorer

För att kunna trycka många ex och bjuda på riktiga releasefester så behöver vi fler sponsorer. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att sponsra!

Vi behöver hjälp!

Vi behöver flera författare, så tveka inte att höra av dig med dina artiklar eller med förslag på författare du tycker borde vara med.

Vi behöver även hjälp under september och oktober att korrekturläsa boken och eventuellt även layout hjälp. Hör av er om ni kan bidra med detta.

Redan Klara författarAlexander Tarnowski, CrispMichael Albrecht, AddQ

Ulrika Park, Smartbear
Fredrik Scheja, Sogeti
Johan Hoberg, Sony Mobile
Gunter Lenhardt, Wasakredit
Kristian Karl, Spotify
Lars Forssell, Ricksell
Magnus Hansson, Prevas
David Pers, DDP
Annika Rogneby, CAG
Anna Odhner, Claremont
Fabyanna Eriksson ,Claremont
Kartrin Öhlund, Pensionsmyndigheten
Örjan Bjemert, Omegapoint
Maral Biniazan, Omegapoint
Jimmy Janlen, Crisp
Therese Ressel, Kambi
Alexander Andelkovic, Spotify
Linda Hoff, Blackberry
Martin Jansson, Qulity Minds
Martin Karsberg, Saab AB
Johan Ström, Inceptive
Torbjörn Ryber, Fearless Consulting
Jaime Gomez-Alcaraz, Axis
Anna Hoff, Knowit
Jonas Hermansson, Testzonen
Jagannath Tammelecht, Testzonen
Bengt Augustsson, Testzonen
Jasmine Axblom, Testzonen

About Jonas

Jonas Hermansson VD, Krav och testnörd på Inceptive Stockholm Grundare av TestZonen.se. Tidigare medlem i Styrelsen SAST. Medlem i Styrelsen DSDM konsortiet. Jonas började arbeta med kvalitetssäkring och test 1994 och är specialiserad på testorganisation, testprocess och testverktyg. Han har bland annat arbetat som testledare, testchef, testautomatiserare, lärare och mentor samt med krav och verktygsupphandling.