Initiativkraft leder till framgångsrika projekt

“Moderna projekt innebär nya möjligheter men också nya utmaningar. Sociala media har förändrat vårt sätt att kommunicera – även på jobbet.

I Projectplace kostnadsfria webinars visar vi hur du kan skapa förutsättningar för ett riktigt bra projektsamarbete. Vi ger dig en överblick över funktionerna i Projectplace och pratar om hur du kan skapa mer initiativkraft i ditt team, även om ni sitter geografiskt spridda. På bara 30 min får du veta mer om hur du kan jobba enklare och smartare.

Ett webinar är ett webbaserat seminarium där du enkelt deltar via din PC eller Mac. Du kan delta oberoende av var du befinner dig, allt du behöver är tillgång till internet. Lyssna, se presentationen och ställ frågor via chatten!”

 

Anmäl er HÄR:

3 svar till Initiativkraft leder till framgångsrika projekt

 1. Jag trodde jag kommit till testzonen.se och inte blocket.se.
  Inte visste jag att detta är ett forum där det är fritt fram att göra reklam och kränga sin skit under rubriken artiklar.
  Klart avtändande

  • Tack för feedbacken Henrik,

   Förstår vad du menar med att man som läsare måste veta om det är artikel eller inte.

   Nu har vi på testzonen ingen problem att man får “kränga” saker under rimliga former och då tänker jag på verktyg, event, kurser, böcker osv.

   Men tyvärr har vi inte riktigt det stödet på vår portal och vi tittar lite efter nya lösningar för att inte använda artikel delen.

   Som sagt det är svårt att granska allt som skickas ut så det är bra att du/ni kommer med feedback för det behövs.

   /Testzonen

Kommentera