ReQtest

 

Vi började bygga ReQtest redan 2001. Vi har alltid varit stora fans av webbaserade tjänster, så redan från början bestämde vi att ReQtest skulle vara en SaaS, alltså Software as a Service eller molntjänst på svenska. Genom att vara i molnet kan vi arbeta effektivt och vara extremt skalbara, samtidigt som du som kund slipper ansvara för att hålla verktyget igång.

Företaget bakom verktyget ReQtest heter ReQtest AB. Vi fokuserar enbart på att utveckla test- och kravhanteringsverktyg och därför är det naturligt att verktyget och företaget har samma namn. ReQtest är en förkortning för ”Requirements and test”.

Mellan 2001 och 2009 var vi ett affärsområde inom Konsultbolag1, som är marknadsledande på konsulttjänster och utbildningar i test och kravhantering i Sverige. 2009 startade vi ReQtest AB för att kunna fokusera 100 % på att göra marknadens bästa verktyg för test och kravhantering.

 

Gå till ReQtest

About Jagge

IT - Konsult hos Claremont – Partner, styrelseledamot och bloggare på TestZonen - Styrelseledamot i SAST - Utbildare för Röda korset For more information contact me on linkedin.com/in/jagge