TestZonen informerar April

Hej!

Mycket har hänt sedan senaste nyhetsbrevet och våren har tittat fram.

TestZonen hårdsatsar bakom kulisserna.

Det som har blivit synligt av vårt arbete är bl.a. en något ändrad layout där vi har tre stycken kolumner, dessutom är själva huvudytan ändrad med tre artiklar överst m.m. Det kommer komma mer nyheter i gränssnittet redan i vår så håll utkik.

Bloggar

Än viktigare är att vi kan presentera bloggarna, där det kommer hända en hel del roliga saker. Vi kommer få tillskott av ett antal välkända namn under våren. Vill du blogga, så hör av dig till oss, vi har alltid plats för rätt folk!

Längst ner finner du länkar till andra bloggar. Vi har uppdaterat listan. Saknas din blogg? Ja då vet du vad du ska göra – hör av Er till oss!

Marknadens stöd

TestZonen har frågat marknaden om stöd och stödet har minst sagt visats, detta innebär att våra sponsorer kommer synas på portalen framöver och det innebär framförallt att vi kan ge tillbaka till de som hjälper oss fylla gemenskapen med material samt att vi kan ordna roliga saker framöver.  Med det sagt, TestZonen drivs fortfarande av ideellt oavlönat arbete.

Kvartalsskribent

Med det inkomna stödet har vi möjlighet att starta ett program som vi kallar för ”kvartalskribentprogrammet”. 

Vi har några platser kvar till programmet som innebär att du som skribent sätter upp dig för fyra artiklar under ett år (ett per kvartal). Du som är med kommer synas mer på portalen och som en liten morot så har vi en liten belöning att beredskap. Hör av dig redan idag om du är intresserad!

Skribent

Vi har fått en hel del nya skribenter, dels till programmet och dels utanför programmet, men ser gärnar att ännu fler skickar in artiklar till TestZonen. Tillsammans bygger vi upp en unik och enorm kunskapsbank. Det går självklart bra att skriva enstaka artiklar. Vi kommer lotta ut lite roliga saker till de som är med och skriver på TestZonen.

Events, kurser, konferenser

Hjälp oss att berätta om just dina events osv. Vi får in mycket av det som händer i Sverige och utanför, men med din hjälp så kan vi vara än mer heltäckande och hjälpa alla oss som törstar efter information.

Artiklar

Sedan förra nyhetsbrevet så har vi haft massor med bra artiklar.

Glöm inte att kommentera eller att ge positiv feedback till våra skribenter.

Medlemsinformation

Vi har stora planer för att utöka servicen och nyttan med att vara medlem. Vi kommer berätta mer på portalen och i senare brev. Vi har haft problem med vissa spammare, så var vänlig att skriv in förnamn och efternamn så att vi kan se vilka som är spam-medlemmar och vilka som är riktiga. Vi lägger hellre tiden på att göra portalen bättre än raderar spam.

Berätta för Era kollegor och vänner i branschen att de såklart ska vara medlemmar!

Tävling – vem vann?

I vår DatorMagazin tävling vann Lena Brus, EDB en helårsprenumeration av tidningen DatorMagazin. Vi tackar DatorMagazin för gåvan.

Till sist önskar vi Er en trevlig vår!

Bengt Augustsson  & Jonas Hermansson

info@testzonen.se
http://www.testzonen.se

About admin