Vinn en plats på konferensen ”Test i lean och agila projekt”

Samarbete:
Genom ännu ett lyckat samarbete är vi på TestZonen stolta att kunna erbjuda våra medlemmar en möjligheten att vinna en plats på konferensen ”Test i lean och agila projekt” den 9 -10 mars. Allt du behöver göra är att vara registrerad på TestZonen samt skicka svaret på tävlingsfrågan till tavling@testzonen.se innan den 14/2 24:00. Använd ”Test i lean och agila projekt – IBC Euroforum” som rubrik i mailet.

Tävlingsfråga:
Vad heter IBC Euroforums samarbetspartner rörande konferensen “Test i lean och agila projekt”? Ledtråd till tävlingsfrågan hittar du här: http:.//www.ibceuroforum.se/produkter/konferens/testagil

Träffa oss:
Jonas Hermansson från TestZonen kommer att föreläsa under konferensen, så tag chansen att träffa oss och diskutera hur du vill att TestZonen skall utvecklas i framtiden.

___________________________________________________________________________

Test i lean och agila projekt

9 – 10 March 2010 , Stockholm (lokal meddelas senare)

Konferensen “Test i lean och agila projekt” är årets branschevenemang för dig som arbetar med test och verifiering.

Konferensen kommer att fokusera på framtidens testmetoder och hur du kan använda test i lean och agila projekt för bästa resultat. Under konferensens två intensiva dagar får du ta del av intressanta föredrag från Sveriges ledande experter tillsammans med praktikfall från företag och organisationer i framkant. Konferensen riktar in sig på att förmedla det senaste inom testmetodik och testverktyg.

Du får bland annat lyssna till:

  • Hur utför du bäst test i lean och agila projekt?
  • Vilka möjligheter finns med test med ett lean-tänk?
  • Vad är Kanban?
  • Agile black operations
  • Hur kan du använda Modell Baserad Testning för effektiva tester av SOA tjänster i Cloud Computing miljö?
  • Praktikfall från bl a Apotekens Service AB, bwin Games och SMHI

Ta tillfället i akt att träffa branschkollegor och bredda ditt nätverk av kontakter. Dessa två dagar har du inte råd att missa om du vill följa med i branschutvecklingen!

http://www.ibceuroforum.se/produkter/konferens/testagil

Tags:

About admin