Och vinnaren är Ann-Sofi, Grattis!

Trycker på tävlingen var mycket stort, men nu är en vinnare korad!

Och vinnare är…….. Ann-Sofi Johansson, Tullverket

Grattis!! Vi kontaktar dig inom kort för mera information!

________________________________________________________________________________________________

Genom ett lyckat samarbete är TestZonen stolta att kunna erbjuda våra medlemmar en möjligheten att vinna en plats på Test Management & Quality Assurance Forum 2010.  Allt du behöver göra är att vara registrerad på TestZonen och skicka ett mail till tavling@testzonen.se. Vi behöver ditt mail innan den 14/1 2010.

Jonas Hermansson från TestZonen kommer att agera presentatör och moderator under konferensen, så tag chansen att träffa oss och diskutera hur du vill att TestZonen skall utvecklas i framtiden.

För mera information och fullt program se http://www.testmanagementforum.se/

_______________________________________________

Test Management & Quality Assurance Forum 2010

Strategiskt planerade och kvalitetssäkrade tester för minskade utvecklingskostnader och nöjdare användare

Konferens 22-23 mars, 2010 • Workshop 23 mars, 2010 • Bygget Konferens, Stockholm

Mjukvaruprodukter och system blir mer och mer komplexa och det är avgörande att du som ansvarar för och arbetar med test tidigt säkrar att du får in kvalitet i din mjukvaruutveckling för att öka kundnyttan. Detta inte endast för att reducera kostnaderna och öka konsumentnöjdheten. Testning står även för en stor del av utvecklingsbudgeten, så det gäller att du visar upp så mycket värde från dina tester som möjligt.

För att du ska ha möjlighet att tidigt implementera framgångsrika strategier fokuserar årets forum på hur du strategisk planerar, följer upp och utvärderar dina mjukvarutester. Forumet i mars ger dig praktisk kunskap om hur du arbetar med testautomatisering och implementerar en långsiktig Quality Assurance strategi. Dessutom får du ta del av erfarenheter om migrering och drifttagande vid utbyte av kritisk infrastruktur samt utveckla och förverkliga en testverktygsstrategi för att möta din verksamhets behov.

Framförallt kommer dagarna i mars ge dig konkreta erfarenheter från andra test – och kvalitetsansvariga, så du får nya verktyg att ta med dig tillbaka till ditt arbete!

Tags:

About admin